MOPED

MOPEDER

FOR ENHVER SMAK, OG LOMMEBOK

Rieju er en spansk moped- og motorsykkelprodusent. Den holder til i Figueres i Catalonia. Den spesialiserer seg på små slagvolummotorsykler (mellom 49 og 450 cc) med Minarelli-motorer. Riejus produkter er tilgjengelige i nesten alle europeiske land.


SE MODELLER KONTAKT OSS
SYM startet sin produksjon i 1962 med hjelp fra Honda, og SYM scootere ble levert med Honda motorer. I 1978 startet SYM sin egen utviklingsavdeling hvilket førte til egen motorproduksjon. Frem til 2002 ble Honda biler produsert av SYM. Nå produserer de biler for Hyundai (verdens 7. største produsent).


TIL SYM KONTAKT OSS
En elektrisk scooter er et suverent alternativ til moped eller bil. Det er det mest miljøvennlige fremkomstmiddelet med motor, og samtidig et kjøretøy med de laveste driftskostnadene. 

E-Mo er lett, sikker og enkel å håndtere. Den lager ingen støy og har ingen utslipp.TIL ETON KONTAKT OSS
Standard Motor Corporation (SMC) har en meget bred linje av 4-hjulskjøretøy, inklusive bestselgeren Mistral 50 - en stor, typegodkjent 50cc modell.

Mistral 50 er Norges mest solgte firehjulsmoped ! Og det er ikke uten grunn. De har gjennom mange år videreutviklet denne modellen og den har en lang rekke oppgraderinger spesielt tilpasset norske forhold. OBS! Se opp for etterligninger ! 

SE MODELLER KONTAKT OSS
Share by: