ATV

ATV

ATV-eller firehjuling er et morsomt og effektivt kjøretøy, som kan brukes til nytte og fritid.
Våre modeller er typegodkjente og vi kan levere nesten alle modeller med hvite skilt.
Vi fører kun kvalitetsmaskiner fra anerkjente leverandører og vi forholder oss kun til importører med delelager etc. i Norge. 

SYM Sanyang Industry Co ble grunnlagt i Taipei i 1954 av Huang Ji-Jun og Chang Kuo An. Selskapets hovedkontor er etablert i Hsinchu, Taiwan og SYM tre store produksjon baser er i Taiwan, Kina og Vietnam. 

Selskapet produserer og selger scootere, motorsykler, ATV-er, mini-lastebiler og busser under SYM merkevare, som biler under Hyundai merkevare. 

SYM er "motoren i livet". I Bruk av engineering og teknologisk kompetanse til virkelige sammenhenger, SYM bringe til markedet overlegne motorvogner som leverer løftet om holdbarheten i en mannsalder, mobilitet for liv behov, og tilhørighet til livsstil.

TIL SYM KONTAKT OSS
Standard Motor Corporation (SMC) har en meget bred linje av 4-hjulskjøretøy, inklusive bestselgeren Mistral 50 - en stor, typegodkjent 50cc modell.

Mistral 50 er Norges mest solgte firehjulsmoped ! Og det er ikke uten grunn. Vi har gjennom mange år videreutviklet denne modellen og den har en lang rekke oppgraderinger spesielt tilpasset norske forhold. OBS! Se opp for etterligninger ! 

SMC tilbyr også to varianter av modellen, Buzzy. En som er elektrisk og en som har bensinmotor. Disse har høy kvalitet og tåler tøff bruk. De må ikke sammenlignes med langt billigere modeller.

I 2014 slapp SMC nyheten Jmax 700i LT T3. Her får du en kraftig arbeidsmaskin til en veldig hyggelig pris.

TIL SMC KONTAKT OSS
Share by: